ADREÇA

Riera Principal, 40
08328 Alella

Avís legal

ESP | CAT

El lloc web d’Alella Assistencial,S.L, d’ara en endavant Centre Mèdic Alella, està concebut com una eina de comunicació, que té la finalitat de posar a l’abast dels usuaris tota la informació sobre el centre, perquè aquests coneguin l’àmplia oferta de serveis que aquest ofereix.

Els continguts d’aquest lloc web són propietat exclusiva de Centre Mèdic Alella, i no poden ser copiats o distribuïts, ni total ni parcialment, sense el seu consentiment.

En accedir a aquest lloc web l’usuari o visitant accepta que:

Centre Mèdic Alella es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions en la informació que es presenta en el lloc web, així com en el format o presentació d’aquesta.

Centre Mèdic Alella no pot assumir cap responsabilitat derivada de l´ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’aquest lloc web.

-Dins dels límits establerts per la llei, Centre Mèdic Alella no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i/o precisió de les dades o informacions que conté aquest lloc web.

-Les possibles referències o enllaços que es facin a aquest lloc web sobre qualsevol producte, servei o empresa, utilizant la marca o el nom comercial, que siguin titularitat de tercers, no constitueix en mode algú una recomanació per part de Centre Mèdic Alella.

Centre Mèdic Alella no és responsable en cap cas dels continguts dels llocs web de tercers que són enllaçats des d’aquesta pàgina web.

-L´ús d’aquest lloc web o qualsevol altre conflicte que hi poguès sorgir derivat de la seva utilització, es regeix per les lleis de l’estat espanyol.

Centre Mèdic Alella

Alella Assistencial, S.L.

Riera Principal 40

Alella 08328

Barcelona

Tlf: 93.555.22.81

info@centremedicalella.com