ADREÇA

Riera Principal, 40
08328 Alella

COVID-19

REOBERTURA CENTRE MÈDIC ALELLA

El CMA reiniciarà parcialment la seva activitat el 27 d´abril amb l´objectiu de no perjudicar als malalts que ho necessitin, amb les següents especialitats: Pediatria, Medicina de família, Infermeria, Endocrinologia, Psiquiatria, Oftalmologia, Traumatologia, Fisioteràpia, Dermatologia, Podologia, Fisioteràpia del Sol pèlvic.

S´adoptaran les màximes mesures de seguretat, motiu pel que preguem als pacients vinguin sols, si és possible, o acompanyats d´una sola persona i portin guants i mascareta.

Aprofitem per desitjar la recuperació de tots els afectats i que la situació torni a la normalitat el més aviat possible.

L’Equip de Centre Mèdic Alella

REAPERTURA CENTRE MÈDIC ALELLA

El CMA reiniciará parcialmente su actividad el 27 de abril con el objetivo de no perjudicar a las personas enfermas que lo necesiten, con las siguientes especialidades: Pediatría, Medicina de Familia, Enfermería, Endocrinología, Psiquiatría, Oftalmología, Traumatología, Fisioterapia, Dermatología, Podología, Fisioterapia del Suelo pélvico.

Se adoptarán les máximas medidas de seguridad, motivo por el cual rogamos a los pacientes que vengan solos, si es posible, o acompañados de una sola persona y traigan guantes y mascarilla.

Aprovechamos para desear la recuperación de todos los afectados y que la situación vuelva a la normalidad lo antes posible.

El Equipo de Centre Mèdic Alella

Avís legalPolítica privacitatPolítica cookies